Twitter app til Android

Udvalget af Twitter apps til en Android mobiltelefon er faktisk ret stort, og jeg må indrømme, at jeg gjorde min første erfaring med en mobil Twitter app på en 1. generations iPhone, og der var jeg meget glad for TweetDeck, som jeg også bruger på min laptop og stadig gør..  Det kan man ikke på en Android mobil, da TweetDeck kun er til desktops, iPhone og iPads…

Meen da udvalget af Twitter apps til Android jo som sagt er ganske stort, så valgte jeg at starte med Twiddroid, som jeg dog ikke var så vild med. Jeg skiftede derefter til Seesmic, som jeg stadig anvender i dag, da den har alle de basale funktioner, som jeg forventer af en Twitter app – ja, og så har jeg også twicca på test.. Er det ikke dejligt med det store udvalg af gratis apps?  Så kan man lige teste en app…
Så jeg kan klart anbefale Seesmic, men håber også at få nogle forslag og kommentarer til andre Twitter apps – skriv endelig løs!

1 kommentar

  1. Du har helt ret, jeg kunne heller ikke lide Twidroid (staves kun med eet “d”.
    Jeg anvender twicca.

    Hvad anvender du til noter?

    /Per

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine − nine =