2 uger uden Task Killer på min Google Nexus One

Der har igennem det sidste stykke tid været en del diskussioner omkring værdien af en Task Killer på en Android mobil så som Google Nexus One, og med det seneste indlæg i debatten, som jeg har set, fremgår det, at selv nogle udviklere medgår at Task Killers mest er minded på de operativstystemer, der er før 2.0 – faktisk siger flere, at det kan give problemer at stoppe apps med en Task Killer i stedet for at lade Android OS selv klare det – noget som Android OS i følge Google fint skulle kunne klare selv! Flere Apps udviklere fortæller også, at disse Task Killers kan give problemer for deres apps…

SÅ nu tager jeg 14 dage uden Automatic Task Killer – og nyt om dette derefter!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen + eight =