Google stopper med Nexus One salg online

Så er det officielt at Google stopper med at sælge Google Nexus One fra deres webshop – dvs. hvad Google lancerede som en super ide er nu en død ide. Ingen tvivl om at selv med Google størrelse og magt, så køber de fleste først deres mobiltelefon, når de har haft den i hånden, ikke bare gennem en webshop, heller ikke bare fordi det er en Google webshop.
Så nu skal Google ud og lave aftaler med et teleselskaber, som de prøvede at omgå…
Ja, og så kunne det jo være, at vi kommer til at se Google Nexus One i Europa….  selvom det vel er ved at være for sent…
Jeg er meget glad for min Nexus One, men med HTC Desire ude, som jo er en Android mobiltelefon nærmest magen til…  ja, så skal valget af Nexus One frem for HTC Desire kun bero på branded “Google”..  når den engang ankommer…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × five =