Styr dine noter med GDocs Notepad Android App

En af de første ting jeg ledte efter, da jeg fik min Google Nexus One pakket ud og i gang, var en god Android app til at styre noter – jeg elsker at kunne skrive små notes omkring tal, ideer og URLer, når jeg er i bussen, læser aviser eller er i møde, og så vende tilbage til dem foran computeren. Derfor var en god note app en absolut must for mig.

Android Market er måske lidt fyldt i dag, og det kan faktisk tage lidt tid inden man finder den helt rigtige app, da der ofte er flere, som kan “næsten” det samme…  men med notes var jeg ret heldig..  det tog mig vel kun 2 forsøg, hvor jeg installerede et par apps, og så havde jeg fundet GDocs Notepad, som er en ganske basal note app, men som så også synkroniserer med en Google Apps konto – dvs. GDocs Notepad’en opretter et dokument i Google Apps konto for hver note..  det giver selvfølgelig en stor mænge dokumenter i Google Apps, men til gengæld mister man ikke sine noter, og de kan nemt tilgås….

Ja, og så kan man selvfølgelig også bruge GDocs Notepad selvom man er offline…

Vil klart anbefale GDoc Notepad!

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

six + nine =