Tilbage med Automatic Task Killer igen

Så er der gået det meste af 2 uger, hvor jeg ikke har anvendt Automatik Task Killer til at stoppe apps og processer, som ikke anvendes, når jeg slukker for min Google Nexus One, og jeg må indrømme, at jeg tror faktisk at en Automatic Task Killer sparrer på batteriet.
Hele ideen kom at nogle udtalelser fra Google, der gjorde det klar, at en Android mobiltelefon med operativsystem efter 2.0 ikke behøver en Task Killer, da OS selv klarede dette – ja, disse folk fra Google mente faktisk, at det kunne have nogle negative effekter, da man lukker apps og processer på en uhensigsmæssig måde…
Meeen jeg synes nu, at min Nexus One har slugt mere batteri en før, så ny testes der med Automatic Task Killer igen…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen − 4 =